Režisér Richard LaGravenese nám po dlouhých deseti letech nadělí svůj nový celovečerní snímek, kterým se stane hvězdně obsazená romantická komedie jménem Rodinná aféra. Netflix už zveřejnil oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních postav se stává mladá žena jménem Zara Ford (Joey King), která dělá asistentku řádně nafrněné filmové hvězdě, hezounovi jménem Chris Cole (Zac Efron), ovšem ten Zaru vůbec nebere vážně. Co může být horší? Třeba to, že Chris se zakouká do matky své asistentky (Nicole Kidman), se kterou pak sdílí postelové radovánky. Překvapivý románek posléze mezi Zarou, její matkou a jejím slavným šéfem zapříčiní nejrůznější komické příhody a situace, v rámci kterých budou čelit komplikacím v lásce, sexu a pochopení sebe samých.

Žádné veledílo z toho asi nebude, ale obsazení je docela fajn, navíc LaGravenese už několikrát dokázal, že je schopným filmařem. 

LaGravenese natočil například filmy P.S. Miluji Tě (2007) a Mezi řádky (2007), jako scenárista zas napsal fajn tituly jako Král rybář (1991), Madisonské mosty (1995) a Voda pro slony (2011).

O scénář k chystané komedii se postarala Carrie Solomon, pro kterou bude snímek celovečerním debutem.

Dále hrají Kathy Bates, Liza Koshy, Sherry Cola, Gissette Valentin, Ian Gregg a Sarah Baskin.

Na Netflixu od 28. 6. 2024.