Letos nám začínající norský režisér Kristoffer Borgli nadělil svůj celovečerní debut v podobě komedie Je mi z tebe špatně, který se v jeho rodném Norsku dočkal především pozitivních reakcí. Nyní to ale bude mladý filmař zkoušet v trochu vyšší lize. Momentálně totiž natáčí další komedii, která však bude okořeněná určitou mystérií. Ponese název Dream Scenario, přičemž hlavní roli zde ztvární starý dobrý Nicolas Cage.

Režisér se tak podělil o několik fotek ze zákulisí na svém Instagramu, které mimo jiné odhalují i Cageovu podobu. Podívat se na ně můžete níže. A o čem vlastně snímek bude? Inu, přesné detaily ještě neznáme, ale Cage by si zde měl zahrát učitele ve středních letech, který získá mezinárodní slávu poté, co se objeví ve snech doslova každého člověka na světě. 

To je ovšem zatím všechno, co o zápletce filmu víme, nicméně během příštího roku bychom se snad mohli dočkat nějakého toho prvního oficiálního traileru, který nám o snímku poodhalí více podrobností. Podle zveřejněných fotek je také otázkou, zda bude černobílý i samotný film, ale je poměrně možné, že Borgli je takto upravil čistě jen z estetických úmyslů.

Velkým lákadlem může být také ten fakt, že na výrobu snímku dohlíží studio A24, pod jehož hlídkou vznikla celá řada vynikajících a nezvyklých filmů. A když už jsme u toho, je nutné podotknout, že mezi hlavní producenty patří také Ari Aster, jeden z nejlepších hororových režisérů současnosti, který nám nadělil filmy jako Děsivé dědictví a Slunovrat. Dále je zde také Lars Knudsen, producent, jenž zas dohlížel nejenom na výrobu dvou Asterových hororů, ale i třeba filmů Čarodějnice a Seveřan od Roberta Eggerse. Tak snad se skutečně máme na co těšit. 

Nicolas Cage se letos objevil v komedii The Unbearable Weight of Massive Talent, která si v podstatě dělá srandu z něho samotného. V roce 2023 si taktéž zahraje samotného hraběte Drákulu v krvavé komedii jménem Renfield, která by se brzy měla dočkat prvního oficiálního traileru.