Pokud máte chuť se letos naladit na sváteční atmosféru Vánoc o něco dříve, Netflix pro vás nejspíš má řešení. Nedávno se totiž na jeho oficiálních stránkách objevila upoutávka na nadcházející německou minisérii s názvem O Vánocích (v originále Over Christmas), která láká k úniku od strastí současné každodennosti. 

Třídílná minisérie nesoucí prvky romantické komedie a melodramatu sleduje příběh Bastiana, který to v poslední době zkrátka nemá jednoduché. Vánoce se blíží, v ulicích se začíná objevovat světélkující výzdoba, avšak jeho srdce je sužováno žalem z těžkého rozchodu. Aby toho nebylo málo, jeho hudební kariéra jde… No, řekněme ne tak skvěle, jak by si představoval. 

Přečtěte si také: Minisérie Dash & Lily již brzy představí originální cestu k hledání lásky

V okamžiku, kdy už se ve své práci - která ho skutečně živí - nedokáže nadále tvářit, že je všechno v pořádku, opouští město a míří do domu svých rodičů s vidinou načerpání nových sil. Jenže ani tady to neprobíhá podle plánů. Rodinnou idylku syna a jeho rodičů naruší nečekaný host. Ve dveřích se totiž objeví jeho bývalá přítelkyně po boku Bastianova bratra. Existuje způsob, jak tyhle Vánoce plné nečekaných zvratů a nemilých překvapení ještě zachránit?

Na tuto otázku odpoví minisérie O Vánocích již 27. listopadu 2020, kdy se objeví na kartě Netflixu. V hlavních rolích komického sledu událostí, jimiž prostupuje pravidlo „neštěstí ve hře i v lásce,“ zazáří Luke Mockridge, Seyneb Saleh nebo Cristina do Rego.