Pozor! Následující článek obsahuje spoilery k první řadě Hry na oliheň!

Jihokorejský megahit Hra na oliheň (2021) se v letošním roce vrátí se svou druhou sezónou. Dokázalo nám tom i nedávno vydané preview video o chystaných titulech roku 2024, v němž jsme se dočkali i kratičké upoutávky. Nyní máme na světě i první fotky, které si můžete prohlédnout níže.

Na scénu se tak vrací hlavní hrdina Gi-hun (Lee Jung-jae), který zvítězil v sérii smrtících her od mocné a tajemné organizace, z nichž vyšel jako jediný přeživší. Ale místo toho, aby si užíval pohádkovou finanční odměnu, tak se na konci první řady vydává na hon za lidmi, kteří jsou za organizování her zodpovědní. Jak se z fotek zdá, tak Gi-hun, který se vrátí zpět ke své přirozené barvě vlasů, se střetne se starým známým náborářem, jehož si opět zahraje sympatický Gong Yoo (Vlak do Pusanu). Co ale u onoho stolu řeší, je otázkou. Že by kolo ruské rulety? 

Dále se vrací i The Front Man (Lee Byung-hun), který hry z předešlé řady řídil. Na toho snad opět čeká konfrontace s jeho mladším bratrem Hwangem (Wi Ha-joon), jehož osud stále zůstává nejistý, ale jelikož se jeho představitel má v druhé řadě objevit, tak předpokládáme, že události z předešlé sezóny přežil.

Na fotkách se také nachází nová postava, kterou si zahraje hvězda Park Gyu-young. Zatím nevíme, o koho přesně se jedná, ale vypadá to na novou účastnici dalšího kola her. Zveřejnění prvních fotek by každopádně mohlo naznačovat, že první oficiální trailer je již za rohem. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou zůstává filmař Hwang Dong-hyuk, který se možná v budoucnu vrhne i na třetí řadu, o níž se šuškalo už před pár lety, to ale ještě uvidíme.

Druhá sezóna zatím datum premiéry nemá, rozhodně se jí ale dočkáme během letoška.