Americký herec Alan Ritchson, který nedávno zazářil ve druhé řadě seriálu Reacher (2023), se stane hlavní hvězdou chystané akční sci-fi jménem War Machine. Výroba filmu byla oznámena už před několika lety, nyní se ale věci začínají dávat doopravdy pořádně do pohybu.

Podrobností o hlavní dějové lince zatím moc není, ale zdá se, že film se zaměří na speciální jednotku Army Rangers, která bude muset během tvrdého tréninku nečekaně čelit nepředstavitelné hrozbě. Zřejmě to vypadá na nějaké střetnutí se zlovolnými mimozemšťany, ale to se ještě necháme překvapit. Na snímek zcela původně dohlíželo studio Lionsgate, po dohodě s Netflixem se ale o exkluzivitu pro kina jednat nebude, snímek tak bude premiérovat na zmíněné streamovací platformě. 

O scénář a režii se má postarat Patrick Hughes, který má s akčním žánrem bohaté zkušenosti. Natočil například týmovku Expendables: Postradatelní 3 (2014), stejně tak i akční komedii Zabiják & bodyguard (2017) a následné pokračování Zabijákova žena & bodyguard (2021). Spolu s ním se na scénáři ještě podílel James Beaufort (Machine), za samotným námětem ale stojí Hughes.

Kromě Ritchsona zatím na palubě žádní další herci nejsou, ale to by se mohlo v následujících měsících změnit. 

Na výrobu filmu budou také dohlížet představitelé studií jako Hidden Pictures, Range Media Partners a Huge Film.

Také stále není jasno, kdy přesně by mělo začít samotné natáčení, tudíž těžko říct, kdy se filmu vlastně na Netflixu dočkáme.