Ke konci letošního jara přistane na Netflix zbrusu nová sci-fi podívaná jménem Atlas, ve které v hlavní roli uvidíme Jennifer Lopez (Matka). Streamovací služba se již pochlubila prvním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Herečka si zahraje hrdinku jménem Atlas Shepherd, zkušenou a velice schopnou datovou analytičku, která chová hlubokou nedůvěru v umělou inteligenci. Ta se jednoho dne připojí k misi, jejímž cílem bude dopadnout vzbouřeného robota, který se domnívá, že zkáza lidstva je jediný způsob, jak ukončit válku. Atlas s ním však sdílí i tajemnou minulost. Veškeré plány se ale samozřejmě brzy zvrtnou. A pokud bude chtít hrdinka zachránit lidstvo před umělou inteligencí, bude se jí muset naučit věřit.

Hmm, sci-fi s hlavní postavou jménem Shepherd, která zachraňuje lidstvo před umělou inteligencí? Ano, pokud jste si vzpomněli na Mass Effect, tak nejste sami. 

O režii se postaral kanadský filmař Brad Peyton, který je zodpovědný za akční tituly jako San Andreas (2015) a Rampage Ničitelé (2018). Scénář zpracoval Aron Eli Coleite (Hrdinové), pro něhož bude snímek celovečerním debutem.

Dále hrají Simu Liu, Lana Parrilla, Sterling K. Brown, Briella Guiza, Paul Ganus, Charlie Hewson a Abraham Popoola.

Snímek bude na Netflixu uveden 24. 5. 2024.