Před několika dny Netflix oficiálně oznámil druhou řadu super populárního a úspěšného korejského seriálu Hra na oliheň. Hledáte něco, čím byste si zkrátili čekání? Tak co třeba si ony zvrácené hry vyzkoušet na vlastní kůži? Netflix totiž nedávno taktéž oznámil, že chystá reality show a soutěž jménem Squid Game: The Challenge, do které se může přihlásit absolutně každý. Tvůrci však ve výsledku vyberou pouze 456 soutěžících. Ti tak budou bojovat o vyloženě pohádkovou finanční odměnu, přesněji se bude hrát o 4,56 milionů dolarů. Netflix soutěž oznámil i přes krátké video, na které se můžete podívat výše. A žádný strach, tentokrát se nemusíte bát, že na vás za neúspěch čeká krutá smrt… tedy snad.

Bude se tak jednat o jeden z největších a nejnákladnějších soutěžních pořadů všech dob. Však taky není divu, finanční odměna je opravdu pořádná. Soutěžící tak budou muset překonávat nejrůznější hry, které si berou inspiraci z původního seriálu. Ten vypráví o skupince nešťastníků ve finanční krizi, kteří přijmou účast na tajemných hrách od ještě tajemnější organizace. Vítěz všech her si odnese domů natolik velký balík peněz, že už do konce života nebude muset vydělávat. Veškeré hry jsou však smrtelně nebezpečnou záležitostí. A mnoho účastníků zcela jistě přijde o život. Kdo ví, některé hry možná budou v soutěžním pořadu stejné. Tvůrci ale taktéž prohlašují, že na soutěžící také čekají určitá překvapení. Jaká? To se teprve uvidí.

Hra na oliheň patří mezi nejpopulárnější seriály, které Netflix kdy vyprodukoval. Může se tak chlubit s více než 1,65 miliardami zhlédnutých hodin za prvních 28 dní po premiéře na začátku podzimu minulého roku. Kromě druhé série bychom měli očekávat nejenom i třetí řadu, ale taktéž i nějaké ty spin-offy, které celý seriálový univerzum ještě více rozšíří.

Pokud máte o soutěž zájem, ve zdroji článku najdete odkaz na oficiální stránky, které slouží pro registraci. Jistě, šance na to, že se dostanete mezi soutěžící, jsou sice nízké, šance na získání samotné výhry je snad ještě nižší, ale znáte to. Kdo nic nezkusí, nic nezíská.

Těšíte se na druhou řadu Hry na oliheň?