Na konci měsíce k nám konečně po dlouhém čekání dorazí nadějně vyhlížející fantasy Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, ve kterém se družina zlodějíčků vydá zachránit svět. V rámci toho se tak studio Paramount pochlubilo zbrusu novým trailerem, na který se můžete podívat výše.

Upoutávku už asi po čtyři sta padesáté osmé doprovází píseň Whole Lotta Love od Led Zeppelin, ale ono to vlastně pořád funguje, takže nad tím můžeme mávnout rukou. Mnohé sekvence jsme již mohli vidět z předchozích trailerů a klipů, opět tak například uvidíme vtipnou pasáž ze hřbitova, kde to hrdinové naprosto zvorají s kouzlem Mluv s mrtvými, které umožňuje na krátkou dobu obživlé mrtvole položit pět otázek. Taktéž se dočkáme scény, ve které hrdinové utíkají před hněvem hrozivého a pěkně nacpaného rudého draka Themberchauda, který by měl přebývat v nebezpečném Podtemnu. 

Jak už dlouho víme, příběh by se měl točit kolem skupinky hrdinů, kterou tvoří bard Edgin (Chris Pine), barbarka Holga (Michelle Rodriguez), čaroděj Simon (Justice Smith), druidka Doric (Sophia Lillis) a paladin Xenk (Regé-Jean Page). Zápornou roli by zde měl také hrát zloděj Forge (Hugh Grant), ale tou největší hrozbou by se beztak měly stát především plány zlovolných Rudých čarodějů z Thay, kteří s jakýmsi mocným artefaktem povolávají na svět armádu nemrtvých. Jelikož je ale Rudých čarodějů opravdu mnoho, hrdinové budou se vší pravděpodobností čelit jen nějaké dané frakci.

I v nejnovějším traileru se tak ukáže neznámá čarodějka, kterou ztvárňuje Daisy Head. A právě ona by se nakonec mohla stát hlavní záporačkou celého filmu. A jelikož se příběh odehrává ve fantastickém světě Forgotten Realms, možná se i dočkáme příchodu některých (pro ono univerzum) známých postav, například strašlivého liche Szasse Tama, který je svým způsobem pravým vládcem celé země Thay, odkud Rudí čarodějové pocházejí. 

Paramount se také pochlubil řadou nových plakátů, které si můžete prohlédnout níže.

O scénář a režii filmu, který si bral hodně inspiraci z Monty Pythonů, se postarali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Oba dva se například podíleli na tvorbě scénáře k marvelovce Spider-Man: Homecoming a krimi komedii Šéfové na zabití z roku 2011.

Oficiální premiéra je stanovená na 31. 3. 2023.