Fantom Print je české fantasy a scifi nakladatelství, které vydává ve velice hojném počtu knihy s videoherní tématikou, a to nejen romány například z univerza Assassins Creed, Mass Effect, Dragon Age, ale také Lorebooky a Artbooky. Každý z Vás zná určitě velký artbook Gwentu nebo průvodce Zaklínač a jeho svět, popřípadě ten obrovský artbook Světy a umění Blizzard Entertainment. Kromě této tématiky se pustili do vydávání nového žánru LitRPG a samozřejmě vydávají klasickou svatou trojici, Scifi, Fantasy a Horor.

I když je současná situace špatná, Fantom Print nelení a vydává knihy jak na běžícím páse. Dalším titulem, na který se fanoušci mohou těšit, jsou již sedmé akční povídky ze série Lovci monster s podtitulem Z archivu od amerického spisovatele Larryho Correiy (Lovci monster, Grimnoirské kroniky) a amerického autora Bryana Thomase Schmidta (The Worker Prince, Predator: If It Bleeds).

Čtenáři mohou očekávat celkem sedmnáct různorodých povídek, které se odehrávají ve světě Larryho Correiy od slavných autorů, například od Jima Butchera, Johna C. Wrighta, Jodyho Lynna Nye, Faith Huntera a dalších. To vše očekávejte již 24. 4. 2020 na eshopu Fantom Printu.

Pokud nevíte, co přesně můžete v knize očekávat, máme pro Vás pár informací o obsahu tohoto nového díla. Organizace Lovci Monster s.r.o. již více než sto let chrání civilizaci před nadpřirozenými bytostmi. Poprvé v sérii otevřou Lovci archiv, ve kterém můžete nalézt historické informace o všech bojovnících proti monstrům na světě. Od příběhů nováčků až po ostřílené lovce. Můžete se těšit na povídky například o Agentu Franksovi z druhé světové války, nebo o tom, jak se vedla válka mezi karavanovými elfy a trpaslíky. Jestli vás ani toto nepřesvědčilo, na produktové stránce najdete 25 stránkovou ukázku, která vám snad s rozhodnutím, jestli pořídit, či nikoliv určitě pomůže.