Ještě před několika dny to s výrobou dalšího filmu o Wonder Woman, kterou by opět ztvárnila Gal Gadot, vypadalo vcelku nadějně. V jednom z rozhovorů pro ComicBook izraelská herečka uvedla, že podle toho, co vyrozuměla od Jamese Gunna a Petera Safrana, tak mají společnými silami připravit další snímek o slavné komiksové bojovnici. Posléze Gadot poskytla rozhovoru serveru Flaunt, během kterého zazněla ještě nadějnější slova. Herečka prohlásila, že byla pozvána na schůzku s Gunnem a Safranem, kteří jí přímo řekli: ,,Jste v nejlepších rukou. Uděláme s vámi Wonder Woman 3. V té roli vás zbožňujeme, nemáte se čeho bát.“

To všechno samozřejmě zní velice dobře, ovšem na nějakou fanouškovskou radost je stále ještě brzo. Jak snad už každý člověk, který sleduje dění ve filmovém světě, moc dobří ví, Hollywood momentálně sužuje stávka herců a scenáristů. A co se herců týče, tak nejenže nemohou nic natáčet, ale zároveň se také nemohou podílet na propagaci a poskytovat rozhovory. Což znamená, že obě výše zmíněná interview herečka musela poskytnout někdy před začátkem stávky, která vypukla v polovině minulého měsíce. Tím se dostáváme k nejnovějším zvěstem od insiderů. 

Několik spolehlivých zdrojů od serverů Collider a Variety odhalily, že s výrobou Wonder Woman 3 se údajně vůbec nepočítá. Jediný DC projekt, jenž s titulní hrdinkou okrajově souvisí, je seriál Paradise Lost, který se zaměří na prvopočátky vzniku amazonské společnosti, kde vládnou pouze ženy. Ten by měl být podle zdrojů v aktivním vývoji. Seriál by se ale měl odehrávat dávno před zrozením Wonder Woman, tudíž hereččinu postavu v něm jen těžko uvidíme. Dále zdroje uvádí, že výrobu Wonder Woman 3 herečce nikdo neslíbil.

Tudíž nyní se můžeme jen dohadovat o tom, kde vlastně vězí pravda. Je možné, že Gunn a Safran třeba pouze chtějí Gal Gadot dostat do zmíněného seriálu Paradise Lost, který bude jednou ze součástí jejich DCU, přičemž herečka by si tentokrát jen zahrála roli nějaké amazonky. A herečka si to pak mohla mylně vyložit tak, že se připravuje další Wonder Woman.

Je také možné, že Gadot záměrně přeháněla a trošku si onu pravdu upravila podle svého, aby na sebe upoutala mediální pozornost, což je pro Hollywood vcelku běžná věc. Nad její budoucností v DCU zkrátka a dobře visí jeden velký otazník. Znovu se ale hodí připomenout, že sám James Gunn v jednom ze svých příspěvků na Twitteru naznačil, že s herečkou ještě neskončili. 

Úplně nejlepší by bylo, kdyby se o hereččině budoucnosti vyjádřil buď Gunn, nebo Safran. Ti ale zatím o všech těchto drbech mlčí. Server Variety už každopádně kontaktoval Gadotina zástupce, zda by ke zvěstem nemohl vyjádřit. Tak doufejme, že se dočkají nějaké pořádné a ideálně i přímé odpovědi.

Informace ze zdrojů zmíněných serveru se však zdají být důvěryhodnějšími než slova herečky, tudíž se zdá, že další Wonder Woman s Gal Gadot se nakonec asi nedočkáme. Ale holt ještě uvidíme.