Slavný hororový filmař Gary Dauberman, jenž sepisoval scénáře pro filmy jako Annabelle, To, Sestra a V domě, už nějakou dobu připravuje zbrusu novou filmovou adaptaci knihy Prokletí Salemu, která patří mezi vůbec první romány Stephena Kinga. Příběh sleduje spisovatele jménem Ben Mears, který se vrací do města Jerusalem's Lot v Maine, ve kterém prožil část svého dětství, jen aby zjistil, že se z místních obyvatel stávají upíři. V průběhu let vzniklo hned několik adaptací, za zmínku stojí televizní minisérie z roku 1979 s Davidem Soulem v hlavní roli, snímek Návrat do městečka Salem's Lot z roku 1987 s Michaelem Moriartym a televizní film Prokletí Salemu z roku 2004 s Robem Lowem.

Na nejnovější Daubermanovu verzi si ale fanoušci budou muset počkat o něco déle. Zcela původně se plánovalo, že film by mohl mít premiéru už letos, přesněji 9. 9. 2022. Nicméně díky serveru Deadline vyšlo najevo, že premiéra se nakonec odkládá na 21. 4. 2023. Důvodem jsou údajně postprodukční komplikace, které způsobila pandemie koronaviru. Přesně v tento den měl ale mít premiéru jiný horůrek, nad kterým je momentálně velký otazník. 

Už nějakou dobu víme, že vzniká americký remake na parádní korejský zombie horor Vlak do Pusanu, který ponese název The Last Train to New York. Příběh původního filmu sleduje rozvedeného otce a obrovského workoholika, který se svou malou dcerou nasedne do vlaku do Pusanu, aby se dcerka konečně mohla vidět se svou matkou. Netuší však, že přesně v té chvíli se naplno rozjede hrozivá zombie apokalypsa. Americká verze by měla mít totožnou zápletku, akorát se bude odehrávat ve Spojených státech. Film měl původně vyjít právě 21. 4. 2023., ale zdá se, že to už neplatí. Snímek byl totiž studiem Warner Bros. nedávno odstraněn z plánu vydání. To může znamenat následující: Buď se film pouze odkládá, nebo byl zcela zrušen a fanoušci se ho nakonec nedočkají. Na odpověď si holt budeme muset počkat.

Odkladu neunikl ani horor Barbarian, ve kterém mladá žena objeví pod domem temnou tunelovou síť, v níž se skrývá něco hrozivého. Zde je však onen odklad „nejméně bolestný“, protože jde jen o pouhých několik dní. Původně měl snímek jít do kin 31. 8. 2022, premiéra se však odložila na 9. 9. 2022, což určitě žádné neštěstí není.