Další díl Pařby ve Vegas sice na obzoru není, ale pokud prahnete po nějaké komediální náloži, která se odehrává ve známém nevadském městě, tak můžete dát šanci chystanému seriálu Na maděru. Netflix nedávno zveřejnil oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na členy speciální jednotky, která právě zachránila Las Vegas před bombovou hrozbou. A jelikož se jim to podařilo právě ve městě, které je známým hřištěm celé Ameriky, rozhodnou se to samozřejmě náležitě oslavit tancem, alkoholem, postelovými radovánkami a i nějakými těmi drogami. Uprostřed zábavy je ale zaskočí jedno obzvlášť nemilé překvapení. Zjistí totiž, že bomba, kterou deaktivovali, byla falešná. A ta pravá je stále ještě někde venku. 

Radost z vítězství se tak rázem mění na frustrující závod s časem, kterému rozhodně příliš nedopomáhá stav, v němž se momentálně nacházejí. Pod vlivem alkoholu a omamných látek musí co nejdříve zjistit polohu skutečné bomby, jinak hrozí zkáza celému městu. Čas mají do devíti hodin ráno. A svítat začne už za několik hodin. V cestě jim ale bude patrně stát i jakási tlupa ozbrojenců, se kterými zboření členové jednotky změří síly.

Podle traileru se zdá, že se můžeme těšit na bláznivou akční jízdu, která bude silně okořeněná humorem. Takový námět by upřímně spíše seděl k celovečernímu filmu, nikoliv k osmidílnému seriálu, ale necháme se překvapit, co pro nás tvůrci vymysleli. 

Seriál si vzalo na starost trio Josh Heald, Jon Hurwitz a Hayden Schlossberg, které vytvořilo také povedenou a úspěšnou sérii Cobra Kai (2018). Trojce se kromě scénáře postarala i o režii jednotlivých epizod, připojili s k ní také Joel Novoa (Arrow) a America Young (Odkaz).

V seriálu uvidíme herce jako C. Thomas Howell, Shelley Hennig, Nick Zano, Paola Lázaro, Alyson Gorske, Terrence Terrell, Eugene Kim, Carl Lumbly, Ivan G'Vera a Costa Ronin.

Série bude na Netflixu premiérovat 30. 11. 2023.