Zřejmě nejznámějším filmem amerického režiséra Davida Roberta Mitchella je poměrně nedoceněný horor Neutečeš (2014), který se v budoucnu dočká plnohodnotného pokračování. Filmař si ale také brousí zuby na zatím nepojmenovaný titul od studia Warner Bros., který už má na palubě dvě známé hvězdy, Ewana McGregora (Obi-Wan Kenobi) a Anne Hathaway (Čarodějnice).

Detaily o ději zatím nejsou k dispozici, ale zdroje serveru The Hollywood Reporter tvrdí, že půjde o jakýsi rodinný dobrodružný film s dinosaury, který se bude odehrávat v 80. letech. McGregor a Hathaway si mají zahrát manželský pár, dalšími předními postavami pak mají být jejich děti, které zatím nebyly obsazeny. 

Na celý projekt bude také jakožto producent dohlížet J.J. Abrams (Star Trek: Do temnoty) a jeho společnost Bad Robot Productions. Spolu s ním je k projektu upsaná producentka Hannah Minghella, která například také dohlíží na výrobu chystaného pokračování Constantina.

David Robert Mitchell by se měl postarat jak o scénář, tak i o režii. Nejdříve se ale zřejmě plně zaměří na zmíněné pokračování jeho slavného hororového titulu, který však stále ještě nemá datum premiéry, teprve poté se vrhne na dinosaury. To zřejmě znamená, že filmu se dočkáme až za několik let. 

Kromě snímku Neutečeš má David Robert Mitchell za sebou ještě komediální drama Mýtus o pyžamové party (2010) a thriller Záhada Silver Lake (2018). Každopádně se necháme překvapit, co přesně pro nás přichystá tentokrát.

Hodí se také připomenout, že na nás patrně čeká ještě jiné dinosauří dobrodružství. A to v podobě nového Jurského světa, který má připravovat studio Universal.