Režisérka Nathalie Biancheri představuje svůj nejnovější film s názvem Wolf, který bude vyprávět příběh o mladém muži, který věří, že je ve skutečnosti vlkem v lidské podobě. A navíc se nejedná o žádný ojedinělý případ. Existuje celá řada lidí, kteří se domnívají, že jejich tělo je jen lidskou schránkou pro jejich zvířecí nátury. Příběh se proto odehrává v terapeutickém zařízení, ve kterém se tito jedinci snaží naučit se žít normálním lidským životem. 

Hlavním hrdinou bude mladík jménem Jacob (George MacKay), který v sobě má náturu vlka. I ten se podrobí „léčení“, jehož výsledkem by mělo být úplné potlačení jeho vlčí přirozenosti. Během toho se spřátelí s jistou mladou dívkou (Lily-Rose Depp, ano, skutečně se jedná o dceru Johnnyho Deppa), která v sobě zas chová náturu divoké kočky. Po čase si ale Jacob uvědomí, že v onom zařízení nechce zůstat, přičemž se bude chtít zcela odevzdat své vnitřní zvířecí povaze. V cestě mu však stojí tajemný Zookeeper, který to hlavnímu hrdinovi nehodlá jen tak dovolit. 

Film měl premiéru na filmovém festivale v Torontě, odkud si odnášel především pochvalné reakce, někteří dokonce tvrdí, že by se mohlo jednat o slibného kandidáta na Oscara. A pokud je vám herec George MacKay povědomý, tak je to možná proto, že si zahrál ústřední roli ve válečném snímku 1917, který vyhrál Zlatý glób za nejlepší film roku. V dalších rolích uvidíme i herce jako Paddy Considine, Eileen Walsh, Fionn O'Shea, Lola Petticrew a mnohé další. Premiéry se film dočká 3. 12. 2021.