My Hero Academia se řítí do závěrečného aktu, původní manga série Koheie Horikoshiho a nové mrazivé promo pomáhá upozornit na všechny znepokojivé padouchy, kteří se v seriálu dosud představili! Jak se dlouholetá manga série s každou novou kapitolou blíží ke svému konci, fanoušci vidí, jak se závěrečné bitvy mezi hrdiny a padouchy blíží ke svému naplnění. Jak fanoušci poznali v kapitolách, které vedly k závěrečné bitvě, hrdinové strávili poměrně hodně času přípravami na jejich závěrečný souboj. Velmi podobně je tomu ale i na straně padouchů.

V kapitolách, které finálnímu střetu předcházely, si padouši prošli stejným traumatem jako někteří z nejlepších a nejchytřejších hrdinů. Prostřednictvím flashbacků na životní osudy každého z nich se ukázalo, jak moc záleží na jejich úspěchu v závěrečné bitvě. Vzhledem k jejich monstrózní povaze je to však silné sousto, které lze zdánlivě vyřešit pouze v konečné bitvě. Nyní jsou padouši středobodem nejnovějšího propagačního videa My Hero Academia oslavujícího závěrečný akt a 34. díl série.

Jednou z největších předností My Hero Academia jako celku bylo to, že každý z padouchů je stejně přesvědčivý jako hrdinové. Bylo vysvětleno, že systém pro hrdiny je mnohem méně černobílý, než se zpočátku zdálo. A na obou stranách je mnoho těch, kteří v důsledku toho propadli. To bylo jádrem i většiny příběhů o původu padouchů, kteří byli společností hrdinů různými způsoby zklamáni a v podstatě vychováni v padouchy, kterými jsou dodnes. 

Přečtěte si také: Yu Yu Hakusho nejspíš nebude další spackanou anime adaptací od Netflixu

Jak pokračuje závěrečná válka mezi oběma stranami, je jasné, že dny padouchů jsou sečteny, ale zároveň není jasné, jak každá z těchto příslušných bitev skončí. Vítězstvím v boji se sice problémy prozatím vyřeší, ale i tak se bude muset v budoucnu vypořádat s mnoha dalšími problémy. Co si však myslíte vy? Co si myslíte o způsobu, jakým se My Hero Academia vypořádala se svými příběhy o záporácích? Napište nám své názory do komentářů.