První oficiální trailer na komediálně hororový seriál Wolf Like Me nám dokáže, že osud má občas zvláštní způsoby, jak dát neznámé lidi dohromady. Příběh bude vyprávět o muži jménem Gary (Josh Gad). Ten se snaží postarat o svou malou dceru poté, co jeho žena nečekaně zemřela. Věci nějakou dobu fungují dobře, ovšem jednoho dne dojde k osudové autonehodě, která uvede do pohybu nevídané věci. Na místo nehody přispěchá neznámá žena jménem Mary (Isla Fisher), které se podivuhodným způsobem podaří Garyho dceru zachránit. Díky této události se tak Gary a Mary spřátelí, přičemž spolu začnou trávit spoustu času. 

A jak onen čas plyne, tak si oba dva brzy uvědomí, že jejich přátelství začíná přerůstat v něco většího. Mary však skrývá jakési temné a hrozivé tajemství, se kterým se nesmí nikomu svěřit. Zároveň se tak obává, že kdyby ho zjistil Gary a jeho dcera, mohlo by je to stát život. Zdá se ale, že postupem času usoudí, že Gary by mohl být prvním člověkem, kdo by se ho mohl dozvědět. A na základě výše uvedeného traileru se se vší pravděpodobností jedná o něco opravdu hrůzného. Abe Forsythe, který je showrunnerem seriálu, v rozhovoru pro People sdělil, že chce, aby si diváci co nejdéle pokládali otázku o tom, co se vlastně děje. Výborně se tím tak bude budovat napětí a celková atmosféra, kterou celý seriál bude oplývat. 

Forsythe je nejenom showrunnerem, ale i režisérem a scénáristou všech šesti epizod. Australský filmař je taktéž například zodpovědný za zombie hororovou komedii Little Monster, která vyšla v roce 2019. Premiéry seriálu se dočkáme 13. 1. 2022.