Po úspěchu anime spin-offu na seriálového Zaklínače jménem Nightmare of the Wolf, který si posvítil na mladého Vesemira s účesem z barber shopu, dal Netflix studiu Mir zelenou k dalšímu podobnému projektu. Web The Cosmic Cirkus se ale už údajně dozvěděl, jaký bude mít další anime snímek oficiální název. Film by se měl jmenovat The Witcher: Sirens of the Deep. Momentálně však nemáme o projektu více informací, kromě tedy toho, že je ve vývoji od začátku letošního jara. Ale název naznačuje, že by se mohlo jednat o další dobrodružství zahrnující Zaklínače z Kaer Morhen. Mohlo by se tak jednat o děj, který bude zahrnovat známou zaklínačskou trojici, do které patří Eskel, Lambert a Coen. To však ukáže teprve čas. 

Sirény si ze zaklínačského univerza budou pamatovat především hráči třetího dílu herní adaptace od CD Project Red, ve kterém se pohybovaly na mořích a pobřežích Skellige. A určitě se mnou budou mnozí hráči souhlasit, když řeknu, že se zároveň jednalo o jedny z nejotravnějších nepřátel z celé trilogie. Konkurovat jim snad mohli jen věčně respawnující utopenci z jedničky. Je však otázkou, zda budou mít sirény v nadcházejícím anime filmu stejnou podobu a povahu. Bylo by taktéž zajímavé, kdyby se ve filmu objevila i Sh´eenaz, krásná mořská panna, která se v jedné knižní povídce zamiluje do hraběte Aglovala. V seriálové adaptaci si totiž nevyskytla, tudíž je možné, že tvůrci ji nějakým způsobem zapojí právě do připravovaného anime. Tedy v případě, že onen název je opravdu reálný.

Lze tak očekávat, že více informací o projektu se dočkáme v následujících měsících, kdy Netflix učiní nějaké oznámení. Třetí série seriálového Zaklínače mezitím pokračuje se svou produkcí v Anglii, prequel Blood Origin je i nadále v postprodukci, nicméně vyjít by měl už někdy v půlce letošního podzimu.