Americký herec Joe Manganiello měl v DCEU jakožto padouch Deathstroke hrát velkou roli, jelikož ale komiksové univerzum čeká velký restart, nic z toho zřejmě nakonec nebude. Nyní se ale zdá, že místo superhrdinů bude herec bojovat s armádami zombíků.

Server Deadline hlásí, že Manganiello si zahraje v chystaném zombie thrilleru jménem Mountain Man, k němuž je herec upsán také jako jeden z producentů. Snímek bude vycházet ze stejnojmenné knižní předlohy z roku 2011, za kterou stojí Keith C. Blackmore.

Příběh by se měl odehrávat dva roky po pádu civilizace, která skončila po nezastavitelné vlně naprostého chaosu a násilí. Hlavní postavou se stává Augustus “Gus” Berry, osamělý přeživší, který se potýká s alkoholem a sebevražednými myšlenkami. 

Do toho všeho musí čelit konstantní hrozbě útoku zombíků, kteří mohou kdykoliv proniknout do jeho pevnosti. Když ale jednoho dne narazí na dalšího přeživšího, rychle si uvědomí, že horda nemrtvých nemusí být tím největším problémem, kterému se bude muset postavit.

O režii filmu se postará John Lee, který za sebou zatím má jen dva celovečerní filmy. Prvním je dobrodružná komedie Pee-wee's Big Holiday (2016), druhým zas horor Lucy má děťátko (2021).

Scénář zpracoval Matt Deller, který napsal mysteriózní thriller Manhattan Undying (2016). Snímek by měl být představen na nadcházejícím filmovém festivalu v Cannes, kde by se ho mohlo ujmout nějaké velké distributorské studio. 

Zatím není známo, kdo další se k výše zmíněnému herci připojí, neznáme ani datum premiéry. Snad se ale odpovědí dočkáme ještě někdy během letošního roku.