Netflix se nedávno konečně pochlubil plnohodnotným trailerem na nadcházející snímek Mighty Morphin Power Rangers: Once And Always, ve kterém se na scénu vrátí naši staří dobří Strážci vesmíru. Podívat se na něj můžete výše.

Ve snímku, který bude zároveň určitou oslavou 30. výročí vzniku populárního hraného seriálu z roku 1993, se naši udatní hrdinové vrací zpátky do akce, aby se opět postavili známé hrozbě z minulosti. Zdá se totiž, že hlavní záporačkou filmu se stane Rita Repulsa (Barbara Goodson), která dala našim hrdinům pěkně zabrat i v původním seriálu. Mnoho let po své porážce se ale vrací, tentokrát s novým tělem a posluhovači, kteří neznají slitování. Její cíl je jasný. Vrátit se zpátky v čase a zabít veškeré Strážce ještě před jejich setkáním s galaktickým čarodějem Zordonem. 

Z traileru je patrné, že snímek sice bude mít moderní efekty, ale i přesto se nese v onom devadesátkovém duchu, který bude pro mnoho fanoušků nepochybně náležitě nostalgický. Hlavními hvězdami filmu se každopádně stanou David Yost jako modrý strážce Billy Cranston a Walter Jones jako černý strážce Zack Taylor. K oběma se připojí dva strážci z druhé generace, červený Rocky (Steve Cardenas) and růžová Kat (Catherine Sutherland).

Ale navzdory tomu, že se ve filmu dočkáme známých tváří, některé členy původního obsazení už neuvidíme. Jason David Frank, který hrál původního a fanoušky oblíbeného zeleného strážce, se projektu nemohl zúčastnit, protože se věnoval výrobě filmu Legend of the White Dragon. Následně pak bohužel zemřel na konci podzimu minulého roku.

Taktéž se ve filmu neobjeví Thuy Trang, představitelka žluté strážkyně Trini Kwan, která tragicky přišla o život při autonehodě v roce 2001 ve věku 27 let. Herečka Charlie Kersh ale ve snímku ztvární Trininu dceru Minh Kwan, která bude hrdinům v boji proti Ritě bezpochyby pomáhat. 

O režii filmu se postaral Charlie Haskell, který v minulosti pracoval hned na několika dalších seriálech o Strážcích vesmíru, na snímek tudíž dohlížel dlouholetý veterán. Scénář zas zpracovali Becca Barnes a Alwyn Dale.

Dále se dočkáme herců jako Richard Steven Horvitz, Johnny Yong Bosch a Karan Ashley.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 19. 4. 2023.