Pokud sledujete filmovou scénu, tak vám jistě neuteklo, že nová Wonder Woman se posunula a nyní má datum premiéry 25. prosince/decembra. Sony se rozhodlo podniknout podobný krok se svým snímkem. Tím je samozřejmě film podle série Monster Hunter, který má na starost Paul W. S. Anderson a v jehož hlavní roli najdeme jeho ženu Millu Jovovich. Oni dva jsou prostě nerozdělitelná dvojka.

Vypadá to, že letos jsme byli všichni opravdu moc hodní, jelikož hned den po Vánocích se dočkáme dvou velice očekáváných filmových snímků. Jedním z nich je Wonder Woman 1984, kterou půjde zhlédnou jak v kinech, tak i na streamovací platformě HBO Max. Zde bude film dostupný pouze měsíc a poté se pravděpodobně přesune na jiné digitální platformy.

Tím druhým je filmová adaptace slavné herní série od Capcomu - Monster Hunter. Snímek se měl původně objevit v kinech až 30. prosince/decembra, ale Sony se rozhodlo o nečekaný posun. Zatím to vypadá, že na film se budete moci podívat jen v kině, ale třeba se do premiéry ještě něco změní a Sony se rozhodne ho umístit na nějakou streamovací platformu.

Před měsícem jsme mohli vidět první trailer, který ze strany CGI nevypadal vůbec zle. Mimo jiné bylo potvrzeno hned několik ikonických monster, se kterými budeme mít tu čest na filmovém plátně. Těmi jsou například Black Diablos, Rathalos či Palico. Zarazit vás jistě může to, že většina traileru se odehrávala v poušti, což není zrovna lákavé prostředí. Můžeme jen doufat, že samotný film nabídne různorodější místa. Sony také nedávno vydalo speciální trailer pro Čínu, ve kterém bylo možné poprvé zahlédnout Palico.