Netflix vydal oficiální teaser trailer pro svůj nadcházející seriál, který má vskutku „jednoduchý“ a „dobře zapamatovatelný“ název: The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window. Ale když bychom měli dát seriálu nějaké zkrácené jméno, tak bychom si mohli vystačit pouze s názvem: The Woman in the House. Bude se jednat o černou komedii, která bude zároveň částečně přičichávat k žánru psychologické krimošky. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Anna (Kristen Bell). Ta se teprve přednedávnem rozvedla, tudíž momentálně zažívá období smutku a stesku, které doplňuje každovečerní plná sklenka dobrého červeného vína. Často se také jen tak bezduše kouká z okna na protilehlý dům, který je už nějakou dobu bez majitele. To se ale jednoho dne změní. 

Do domu se totiž nastěhuje jakýsi atraktivní muž (Tom Riley), který s sebou vzal i svou malou dcerku (Samsara Yett). Rázem se začnou Anči dny měnit k lepšímu. Je veselejší, spokojenější a opět začíná nacházet radost ze života. Pak se ale stane něco, co rozhodně v žádném případě nečekala. Jedné noci se totiž stane svědkem hrozivé vraždy, kterou má patrně na svědomí právě onen atraktivní soused. Anna přirozeně zavolá na policii, ale při důkladném vyšetřování nelze nalézt žádné důkazy toho, že k nějaké vraždě opravdu došlo, tudíž Anna je podezírána z toho, že si celou věc zkrátka jen vymyslela. V rámci toho se mladá žena začne bát, že vrah si ji příště kvůli tomu vyhlídne za svou další oběť. Je to ale skutečně pravda? Nebo jen začíná rozvedená mladá hrdinka přicházet o rozum? 

Mezi tvůrce celého seriálu, který bude mít osm třicetiminutových epizod, patří Rachel Ramras, Hugh Davidson a Larry Dorf. Diváky tak ujišťují, že je čeká napínavá a humorná jízda, která bude plná zvratů a překvapivých odhalení. V roli výkonných producentů se navíc představí Will Ferrell, Jessica Elbaum, Michael Lehmann a Brittney Segal. Premiéry se dočkáme 28. 1. 2022.