Will Smith se do filmového světa vrací se vší parádou. Nejenže ho uvidíme v připravovaném akčním thrilleru Fast and Loose od Netflixu, ale taktéž s ním můžeme počítat ve čtvrtém díle legendárních Mizerů, kde se k němu samozřejmě opět připojí Martin Lawrence. Detaily o samotném ději zatím neznáme, ale natáčení započne už zanedlouho. A v rámci toho jsme se dozvěděli nové informace o tom, koho kromě slavné dvojice ve filmu uvidíme.

V první řadě se zdá, že snímek obsadil svého hlavního záporáka. Tím se stane herec Eric Dane, hvězda ze seriálů jako Čarodějky (1998), Chirurgové (2005) a Euforie (2022), v níž se poprvé objevil v druhé řadě. Zatím není známo, koho přesně si ve čtyřce Mizerů zahraje, ale na primárního padoucha akční komedie má rozhodně ten správný vzhled. Což je samozřejmě myšleno jako kompliment! Kromě něho Mizerové 4 opět přivítají na palubu některé známé tváře. 

V první řadě se vrací Vanessa Hudgens, která si opět zahraje Kelly, zbraňovou expertku z týmu AMMO, jež se poprvé objevila ve třetím díle s názvem Mizerové navždy (2020). Chybět nebudou ani další členové týmu, například Kellyn parťák Dorn (Alexander Ludwig) a Mikeova (Smith) bývalá přítelkyně Rita (Paola Núñez).

Není ostatně žádným překvapením, že se vracejí hlavně postavy ze třetího dílu, protože o režii se opět postará duo Adil El Arbi a Bilall Fallah, které si značku Mizerů vzalo na starost po prvních dvou dílech od Michaela Baye. Tak hlavně doufejme, že až snímek dotočí, tak se také úspěšně dostane do kin! Vůbec bychom se nedivili, kdyby ještě stále oba režiséry trápilo zrušení jejich DCEU podívané Batgirl, kterou zlikvidovalo studio Warner Bros. Discovery.

Není ale divu, že ke čtyřce skutečně dojde, předchozí díl totiž vydělal z rozpočtu 90 milionů dolarů parádních 426 milionů, což bylo na dobu pandemie poměrně dost působivé číslo. 

O scénář se opět postaral Chris Bremmer, kteří předešlý třetí díl napsal spolu Peterem Craigem a Joem Carnahanem. Smith a Lawrence se taktéž chopí rolí producentů, připojí se k nim ještě Jerry Bruckheimer, Doug Belgrad a Chad Oman.

Pokud má zanedlouho začít hlavní část produkce, tak bychom se premiéry mohli dočkat někdy během roku 2024.