Služba Hulu se nedávno pochlubila trailerem na svou nadcházející minisérii, ve které se v hlavní roli představí Kumail Nanjiani. Ta ponese název Welcome to Chippendales, přičemž na oficiální a kratičký trailer se můžete podívat výše.

Příběh se inspiroval skutečnými událostmi, ke kterým došlo na přelomu 70. a 80 let. Hlavním hrdinou se stává indický imigrant Somen “Steve” Banerjee (Nanjiani), který prchá do Los Angeles, aby tam našel lepší život. Chytrému a mazanému Banerjeeovi se tak jednoho dne podaří přeměnit sešlý bar v super oblíbený klub, ve kterém jsou hlavní atrakcí pánská striptýzová vystoupení. A jednu dobu se zdá, že Banerjee prožije zbytek svých dní v luxusu a pohodě bez jakýchkoliv starostí. 

Ale to by samozřejmě bylo až příliš jednoduché. Brzy tak čeká nejenom Banerjeeho, ale i ostatní lidi kolem něho hrubé zatažení do víru podvodů, špatného zacházení, špinavých peněz a samozřejmě i vražd. Úspěšný indický podnikatel je totiž odhodlán udělat vše pro to, aby si svůj život plný luxusu zachoval. A pokud to znamená, že kvůli tomu bude muset pár lidí přijít o život, tak se holt nedá nic dělat. To ještě ale netuší, že si všemi těmi svými zločineckými činy kope vlastní hrob. 

O scénář k minisérii se postarali Rajiv Joseph a Robert Siegel, který je nejenom tvůrce nedávno vydaného seriálu Pam a Tommy, ale taktéž je zodpovědný za scénář ke slavnému filmu Wrestler z roku 2008 od Darrena Aronofskyho.

V minisérii se dále představí herci jako Zack Palmisano, Felix Rossi, Darren Lipari, Colin Seifert, Maximilian Acevedo, Cyrus Hobbi a Casey Cathcart.

Oficiální premiéra na Hulu je stanovená na 11. 11. 2022.