Už jen pár dní nás dělí od premiéry zbrusu nové minisérie na Netflixu jménem Svatba roku, ve které se objeví známé hvězdy jako Nicole Kidman (Seveřan), Liev Schreiber (Golda - Železná lady Izraele) a Dakota Fanning (Strážci). Titul by mohl stát za pozornost nejenom kvůli sympatickému obsazení, ale také proto, že na něm dělala talentovaná oscarová režisérka Susanne Bier. Venku každopádně máme nový oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z předních postav se stává Amelia Sacks (Eve Hewson), která se brzy vdá do jedné z nejbohatších rodin na ostrově Nantucketu. Její budoucí tchyně, slavná spisovatelka Greer Garrison Winbury (Kidman), tak vůbec nešetřila náklady na velkolepou svatbu. Radostný den ale znepříjemní učiněná katastrofa. Na pláži se objeví mrtvé tělo. Na světlo světa tak začnou vycházet nejrůznější tajemství, následně je zahájeno skutečné vyšetřování, které silně připomíná jeden z románů od zmíněné spisovatelky. Najednou se podezřelými stanou úplnou všichni. 

Příběh bude vycházet z knižní předlohy The Perfect Couple z roku 2018, kterou napsala Elin Hilderbrand.

Showrunnerkou a hlavní scenáristkou se stala Jenna Lamia, která psala pro seriály jako Nešika (2011), Hodný holky (2018) a Resident Alien (2021). Zmíněná režisérka stojí za povedenými snímky Po svatbě (2006), Lepší svět (2010) a V pasti (2018).

Dále hrají Michael Beach, Meghann Fahy, Billy Howle, Jack Reynor, Dendrie Taylor a Nick Searcy.

Na Netflixu od 5. 9. 2024.