Můžeme nad tím protáčet oči v sloup jak chceme, ale holt žijeme v éře, kdy je výroba hororů se slavnými dětskými hrdiny na vzestupu. Kromě Medvídka Pú čeká zvrácená verze také Bambiho nebo Petra Pana, dokonce se připravuje i „velkolepý“ crossover jménem Poohniverse: Monsters Assemble, v němž se zmínění hrdinové objeví společně v jednom filmu. Jeden takový crossover chystají i studia Untouchables Entertainment a iHorror.

Snímek ponese název Mickey vs. Winnie, na světě už máme i první plakát, který si můžete prohlédnout níže. A jak už lze z názvu odvodit, snímek se zaměří na Mickey Mouse a Púa, kteří si oba půjdou po krku. Server Deadline hlásí, že hlavní část produkce už oficiálně začala. 

Příběh by měl začít ve 20. letech, kdy dva trestanci prchají do prokletého lesa, kde však budou pohlceni místní temnotou. O století později do stejného lesa nevědomky zavítá i skupinka přátel, která si chce trochu povyrazit.

To ještě netuší, že je brzy začnou terorizovat zmínění dva trestanci, kteří se přeměnili na slavné dětské ikony Mickey Mouse a Medvídka Pú. Rázem tak začíná noc, která bude plná násilí a krve. Zděšení přátelé se budou pokoušet vymanit se ze sevření lesa, aby si mohli zachránit kůži. Během toho změří síly i oba dva netvoři, kteří jsou výsledkem zákeřné síly kletby. 

O scénář a režii se postará choreograf Glenn Douglas Packard, jehož celovečerním režijním debutem byl bídně hodnocený horor Pitchfork (2016). Datum premiéry zatím neznáme.