Bonnie Parker a Clyde Barrow patří mezi nejznámější zločince americké historie. Nebezpečný pár se svým gangem působil v USA na začátku třicátých let, kdy taktéž probíhala světová hospodářská krize. A i když proslul především pro bankovní loupeže, zprvu dával Clyde přednost přepadávání malých obchodů a benzínek. Roku 1934 však byli oba zločinci v Louisianě dostiženi a zabiti. Oba se ale následně stali ve světě zločinu legendami, což se samozřejmě přelilo i do světa filmu. V roce 1967 tak podle jejich příběhu vzniká slavný snímek Bonnie a Clyde od Arthura Penna, kterému se podařilo vyhrát hned dva Oscary.

A jak se zdá, v budoucnu se dočkáme další filmové verze tohoto slavného příběhu, ovšem krapet upravené a netradiční. V přípravě je totiž snímek s název Johnny and Clyde, přičemž jednu z hlavních rolí ztvární i Megan Fox. Ta se také objevila na první fotce k filmu, kterou si můžete prohlédnout níže. 

Jak už může být zřejmé, nadcházející příběh dvou známých zločinců se bude odehrávat v moderní době. Příběh se tak má zaměřit na zamilovaný pár sériových vrahů, kteří utíkají před zákonem. Jednoho dne se rozhodnou vyloupit populární a velké kasino, které vlastní mocná gangsterka jménem Alanda (Megan Fox). A rázem půjdou věci od desíti k pěti, protože Alanda si to rozhodně nenechá líbit. Galen Smith, ředitel společnosti Redbox Entertainment, prohlásil, že pokud se divákům líbí temné a napínavé akční snímky, tak si film Johnny and Clyde dosyta užijí. Ale i přestože se bude z převážné části jednat o akční thriller, zároveň bude okořeněný špetkou humoru. 

O scénář a režii filmu se postaral Tom DeNucci, jehož filmografie ovšem příliš oslnivá není. Takže nějakou důstojnou verzi slavného příběhu, která by se mohla hrdě postavit vedle filmu z roku 1967, raději nečekejte. Spolu s ním bude na scénáři pracovat i Nick Principe. Kromě Megan Fox se ve snímku objeví také herci jako Vanessa Angel, Bai Ling, Robert LaSardo, Armen Garo, Sean Ringgold, Brett Azar, Sydney Jenkins a Charles W. Harris III.

Oficiální premiéra zatím stanovená není, nicméně filmu bychom se měli dočkat někdy na konci letošního roku.