Známé studio DreamWorks Animation nám v minulém desetiletí nadělilo dva úspěšné animáky, které nesly název Megamysl a Sněžný kluk. Megamysl z roku 2010 vyprávěl o stejnojmenném mazaném superpadouchovi, který se pokusí vytvořit si vlastního správňáckého protivníka, jenž by se ho následně pokoušel zastavit před ovládnutím světa. Sněžný kluk zas vypráví o přátelství mezi dívkou Yi a yettim jménem Everest, po kterém pase zbohatlík a sběratel kuriozit Burnish. Oba dva filmy zaznamenaly poměrně slušný komerční úspěch, přičemž i samotná hodnocení nepatřila k nejhorším. Pokud jste však fanoušky obou dvou snímků, tak pro vás máme (možná) skvělou zprávu. Studio Peacock totiž oznámilo, že oba dva filmy se dočkají seriálových pokračování. 

První pokračování ponese název Megamind’s Guide To Defending Your City, přičemž by se mělo jednat o přímý sequel filmu Megamysl. Samotný děj by měl opět sledovat sympatického padoucha s velkou modrou hlavou, který by se ale tentokrát měl stát hrdinou. A jakožto hrdina tak začne tvořit příručky pro všechny zájemce, kteří by hrdinskou kariéru chtěli pronásledovat také. Nakonec by se tak z Megamysla měl stát superhrdina sociálních platforem, na kterých bude působit jako influencer.

Druhé pokračování ponese název Abominable and the Invisible City, opět se tak bude jednat o přímý sequel Sněžného kluka. Děj se tak znovu zaměří na tři hlavní dětské protagonisty a yettiho Everesta, kteří zjistí, že jejich svět ukrývá mnoho dalších magických tvorů. Objeví tak celou říši bájných bytostí, které však budou nutně potřebovat pomoc. 

Pro seriál o Megamyslu se do křesel výkonných producentů usadí nejenom Eric Fogel, ale i Alan Schoolcraft a Brent Simons, kteří jsou zodpovědní za scénář k původnímu filmu. Výkonnými producenty pro seriál o Sněžném klukovi se zas stanou Jim Schumann a Katherine Nolfi. Zatím však nevíme, koho všechno v obou dvou seriálech uslyšíme. Datum premiér je prozatím také neznámý.