Warneři se konečně pochlubili prvním oficiálním trailerem na snímek Meg 2: Příkop, ve kterém Jason Statham jako Jonas Taylor bude opět čelit prastarým a řádně obrovitánským netvorům z hlubin. Na upoutávku, ze které je zřejmé, že nás čeká pořádná dávka bláznivé akce a nadsázky, se můžete podívat výše.

Trailer začíná sekvencí, nad kterou by Qui-Gon Jinn ze Star Wars bezesporu opět řekl svou oblíbenou hlášku: ,,There´s always a bigger fish.“ Ta nám dá jasně najevo, že i obávané Tyrannosaury může schlamstnout hrůza, která se skrývá v temných hlubinách moře. Když skočíme v čase do přítomnosti, Jonas Talyor je povolán zpátky do akce, protože hluboko pod hladinou byl nalezen prastarý ekosystém. Nenechte se ale jeho krásami omámit, vzejde z něho totiž tvor, se kterým si rozhodně není radno zahrávat. Taylor a jeho tým se ale i přesto vydají do podmořských útrob, což se pro některé stane osudným. 

Nedlouho poté se objeví další řádně obrovitánský megalodon, který si už na lidské nešťastníky začne brousit zuby. Problém je však ten, že v hlubinách moře jich je hned několik. A rázem nebude bezpečno ani na souši, obzvlášť i vzhledem k tomu faktu, že veškeré mořské obludy, které se pohybují bleskurychlou rychlostí, nebudou mít problém vystrčit čumák nad hladinu, aby někoho sežraly. Bude tak na Taylorovi a jeho spojencích, aby obří netvory zastavili.

Trailer kromě šílené a správně zábavné akce přislibuje i slušnou dávku černého humoru, což rozhodně oceňujeme, protože zrovna takovýto typ filmů by se rozhodně neměl brát příliš vážně. 

O režii se tentokrát postaral britský režisér Ben Wheatley, který v roce 2013 získal na filmovém festivale v Karlových Varech Zvláštní cenu poroty za snímek Pole v Anglii. Dále je zodpovědný za filmy jako Seznam smrti (2011), Dovolenkáři (2012) a Křížová plavba (2016). O scénář se postarali Dean Georgaris, Erich Hoeber a Jon Hoeber.

Dále se ve filmu objeví herci jako Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Sergio Peris-Mencheta, Page Kennedy, Jacky Wu a Shuya Sophia Cai.

Oficiální premiéra v kinech je stanovená na 3. 8. 2023.