Příští týden vstoupí do amerických kin snímek Mean Girls, zbrusu nová muzikálová verze slavné teen komedie Protivný sprostý holky (2004). Studio Paramount Pictures se proto rozhodlo, že nám nadělí finálový trailer, na který se můžete podívat výše.

I v nadcházející podívané se hlavní hrdinou stává Cady Heron (Angourie Rice), která nastupuje na novou veřejnou střední školu na předměstí Illinois poté, co vyrůstala v africké savaně. Ve škole se setkává s Reginou George (Reneé Rapp), místní populární a pro některé nesnesitelnou hvězdou, která vede holčičí skupinu jménem Plastik. A už brzy si obě slečny půjdou nemilosrdně po krku. Stejně jako původní komedii, tak i nadcházející verzi si vzala pod scenáristický palec Tina Fay, která si opět zahraje učitelku matematiky Norbury.

O režii se postarali Arturo Perez Jr. a Samantha Jayne, hudbu složil Jeff Richmond (Nezdolná Kimmy Schmidt) a slova napsal Nell Benjamin.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jon Hamm, Jenna Fischer, Ashley Park, Auli'i Cravalho, Busy Philipps, Christopher Briney, Avantika, Tim Meadows, Bebe Wood, Brian Altemus, Ari Notartomaso a Jaquel Spivey.

V USA se snímek objeví 12. 1. 2024, stále ale není známo, jak to vlastně bude s premiérou u nás.