Pokud jste nad MCU seriály ještě nezlomili hůl, můžete se začít těšit na začátek podzimu. Na Disney+ se totiž objeví série Agatha All Along, ve které se nám vrátí na scénu titulní Agatha Harkness (Kathryn Hahn), stará známá čarodějka z WandaVision (2021). A nyní máme na světě i první oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Ten ze začátku připomíná nějakou temnou detektivku s tajemným případem vraždy, ovšem ani ne po jedné minutě přijdou na scénu kouzla a čáry. Po událostech WandaVision je Agatha jen pouhou policajtkou bez svých magických schopností, která si navíc vůbec nepamatuje, kým vlastně kdysi bývala. Jednoho dne ale přijde na scénu čarodějka jménem Rio (Aubrey Plaza), díky které zřejmě Agatha získá své vzpomínky zpět. 

Už v roce 2022 se k nám ale dostala informace, že Plaza bude zřejmě hrát záporačku, tak uvidíme, co přesně chystá za pikle. Na Agathu a její spojence tak čeká nebezpečný úkol. Bude se muset vydat po legendární čarodějné cestě, kde na ni čeká série náročných zkoušek. Pokud je však Agatha překoná, tak za odměnu získá to, co jí chybí.

Trailer má oproti jiným MCU titulům krapet temnější a hororovější nádech, ale pořád je zde ona určitá žoviálnost a odlehčenost, ze které je zřejmé, že na nás žádná super vážná podívaná načeká. Mohlo by z toho ale být vcelku zábavné čarodějnické pokoukání, tak ještě uvidíme, jak bude vypadat plnohodnotný trailer. 

Pokud se vám líbilo WandaVision, tak vás jistě potěší, že na chystané sérii pracovala stejná showrunnerka, tedy Jac Schaeffer, která se opět postarala i o scénář a režii určitých epizod. Dále se na režii podílely filmařky jako Rachel Goldberg (Gen V) a Gandja Monteiro (Wednesday).

Mezi další herce patří ještě Joe Locke, Emma Caulfield Ford, Maria Dizzia, Ali Ahn, Sasheer Zamata, Eric André, Patti LuPone, Debra Jo Rupp, Miles Gutierrez-Riley a další.

První dvě epizody vyjdou 18. 9. 2024.