Masters of the Universe je titul, který je znám na internetu především díky různým memům, ale také jako hračky od firmy Mattel. Pro mnohé tak bylo překvapením, když Netflix oznámil seriál, který vyšel v roce 2021. Spolu s druhou sérií tak dostali diváci deset epizod. Nyní na události Geeked Week byl ukázán teaser na navazující sérii s podtitulem Revolution.

První série se soustředila na základní kámen celé této značky. A to souboj mezi He-Manem a Skeletorem. Nicméně v seriálu dostalo prostor mnohem více postav, diváci tak mohli nejen poznat rozsáhlost této značky, ale vybudovat si vztah k mnohým charakterům.

Příběh se nicméně v obou sériích rozvedl a osud některých postav zůstal nezodpovězen. Ne snad, že by nebyl příběh uzavřen, nicméně stále zůstal prostor pro další rozvíjení postav.

Příběhové pozadí budoucího seriálu by měl být střet technologie i magie. Vzhledem k tomu, že oba směry zatím existovaly na planetě Eternii spíše v symbióze, tak se mohou fanoušci těšit na zajímavý vývoj celého příběhu.

K tomu se váže nový vzhled nejen He-Mana, ale také jeho zapřisáhlého nepřítele Skeletora. Krom nich se v traileru objevila třeba Evil-Lyn nebo Orco.

Původnímu seriálu se dostalo i slušné kritiky, že seriál neměl v hlavní roli právě zmíněného He-Mana, ale řešil více jiné postavy, než se jmenovaný svalovec opět chopil otěží hlavní postavy. Na této vlně se svezla i další kritika. V Masters of the Univrse: Revolution se zatím zdá, že minimálně hlavní hrdina bude více na scéně, než tomu bylo v jeho seriálovém předchůdci. Jak to vše ale bude, se ukáže hned na začátku příštího roku, tedy v lednu 2024.