Od vydání poslední epizody druhé řady animované série What if…? (2021) uplynul jen necelý měsíc, už teď si ale mohou fanoušci prohlédnout první fotky z nadcházející třetí sezóny.

Na jedné z nich se tak nachází Sam Wilson (Anthony Mackie) jakožto nový Captain America, po jehož boku ještě stojí Monica Rambeau (Teyonah Parris). Co na oba dva hrdiny čeká v alternativní realitě MCU, se necháme překvapit. Další fotky odhalují také Red Guardiana, Ant-Mana a Buckyho Barnese.

Fotky zveřejnil Marvel, jenž na síti X/Twitteru zároveň poděkoval všem divákům, kteří si druhou řadu pustili. Třetí řada zatím oficiální datum premiéry nemá, odhadem bychom se jí však mohli dočkat letos kolem Vánoc. Ale ještě uvidíme, na jaké místo ji Marvel ve svém kalendáři vlastně dosadí. 

První řada What if…? Vyšla v roce 2021, celá série zkoumá různé alternativní časové osy napříč multivesmírem, ve kterých se důležité momenty z MCU odehrají trochu jinak. Diváka tak na této cestě napříč multivesmírem provází tajemný Uatu Pozorovatel (Jeffrey Wright), s jehož přítomností můžeme počítat i v další sezóně.

Tvůrcem a hlavním scenáristou zůstává A.C. Bradley, který psal scénáře pro seriály jako 3 mimo: Příběhy z Arkádie (2018) a Ms. Marvel (2022). Celý seriál volně vychází ze stejnojmenné komiksové série, která vznikla v roce 1977.

Obě dvě vydané řady je možné zhlédnout na Disney+.