Banda nejsympatičtějších filmových zlodějů se brzy vrátí. Ovšem tentokrát v trochu jiném kabátku. The Hollywood Reporter nedávno odhalil, že Margot Robbie si zahraje jednu z primárních rolí v připravovaném filmu o Dannyho parťácích. Návrat George Clooneyho a Brada Pitta však nečekejte, film má být totiž zasazený v šedesátých letech v Evropě. Není známo, o čem přesně bude film pojednávat, tedy kromě toho, že se v něm patrně dočkáme nějaké super promyšlené loupeže, nicméně údajně by se měl nacházet ve stejném univerzu, v němž se odehrává i známá Soderberghova trilogie. Je tedy možné, že se dočkáme třeba otce Dannyho Oceana, který měl talent pro vykrádání kasin také v krvi? To se budeme muset nechat překvapit. Snímek by každopádně neměl souviset s původním filmovým příběhem, který odvyprávěl film Dannyho jedenáctka z roku 1960.

O režii se má postarat americký filmař Jay Roach, který se proslavil především díky své komediální tvorbě. Proslul především díky filmové sérii Austin Powers, pro kterou natočil všechny díly. Také to byl právě on, kdo zrežíroval snímek Fotr je lotr, ve kterém se v hlavních rolích objevili Ben Stiller a Robert De Niro, postaral se i o následné pokračování Jeho fotr, to je lotr! Roach už s Margot Robbie jednou spolupracoval, bylo to během jeho posledního natočeného filmu Šokující odhalení, který vyšel v roce 2019. Herečka za něj byla dokonce nominovaná na Oscara. O scénář se zas má postarat Carrie Solomon. 

V roce 2018 na Soderberghovy filmy volně navázal snímek Debbie a její parťačky, který se tentokrát zaměřil na čistě ženskou skupinku zlodějek. Film si však nevysloužil příliš lichotivých hodnocení, přičemž mnozí ho považují pouze za slabý odvar prvních třech dílů. Od té doby jsme však ze série neviděli nic. Tak snad to bude comeback se vší parádou. Zatím však není známo, kdy přesně se filmu dočkáme.