Margot Robbie, momentálně jedna z nejslavnějších bloncek Hollywoodu, na sebe sice poprvé pořádně upoutala pozornost skrze snímek Vlk z Wall Street (2013) od Martina Scorseseho, ale mnozí fanoušci se pravděpodobně shodnou na tom, že její nejslavnější rolí je trhlá Harley Quinn, kterou ztvárnila jak v obou dvou filmech o Sebevražedném oddíle z let 2016 a 2021, tak i ve spin-offu Birds of Prey (2020). Tyto filmy ale spadaly do starého režimu filmového DC, které čeká velký restart rukama Jamese Gunna a Petera Safrana. DCEU tak nahradí DCU, které řádně odstartuje až v roce 2025. V rámci toho by tak měli fanoušci počítat s tím, že role mnohých hrdinů, kteří se v DCEU objevili, budou přeobsazeny.

Jak se ale zdá, Gunn si chce Robbie, se kterou pracoval na novějším Sebevražedném oddíle, ještě nějaký čas udržet. Známý insider Daniel Richtman nedávno odhalil, že Margot Robbie by údajně měla hrát Harley Quinn i v nadcházejícím DCU. Jak to ale u zpráv od insiderů bývá, tak zatím ještě není nic oficiální. Na potvrzení od Gunna a DC Films si tak budeme muset počkat. 

Částečně s tím také souvisí i nedávné zvěsti o tom, že Robbie by si mohla pro MCU zahrát i Sue Storm alias Invisible Woman v rebootu Fantastické čtyřky. Samozřejmě ani zde není jisté, že jí role nakonec připadne, ale Richtman uvedl, že i kdyby se herečka skutečně stala novou Sue Storm, nijak by jí to nebránilo v tom, aby se pro DCU vrátila jako Harley Quinn.

James Gunn už ostatně minulý rok skrze Twitter, kdy odpovídal na dotaz jednoho z fanoušků, potvrdil, že postavu Harley Quinn ve filmovém DC univerzu ještě stoprocentně uvidíme. Zatím je však otázkou, jaké s ní bude mít přesně plány. Je taktéž ale možné, že Gunn tím myslel verzi Harley Quinn, kterou si zahraje zpěvačka Lady Gaga v pokračování Jokera. Ale vzhledem k tomu, nakolik byla Robbie v roli milované komiksové mrchy oblíbená, bychom se vůbec nedivili, kdyby ještě neřekla své poslední slovo. 

Co se Fantastické čtyřky týče, stále ještě s napětím čekáme, až konečně Marvel odhalí obsazení. Kromě Robbie kolem role Sue Storm krouží také herečky jako Kristen Bell, Vanessa Kirby, Allison Wiliams a Jodie Comer. Doufejme tedy, že se odpovědí dočkáme už brzy.

James Gunn momentálně pracuje na svém novém filmu o Supermanovi, který ponese podtitul Legacy. Do kin taktéž uvedl dlouho očekávaný třetí díl Strážců Galaxie, která je velkolepým zakončením jeho trilogie.