Životopisné filmy o velkých hudebních legendách zažívají vyloženě zlaté časy. A jak se zdá, jejich tvorba hned tak brzy neskončí, protože je v přípravě další snímek, který si posvítí na život „královny popu“, tedy Madonny. Poměrně překvapující ale může být fakt, že sama Madonna se ujme otěží režie. Toto rozhodnutí odůvodnila během rozhovoru pro Variety, kde prohlásila následující:

„Měla jsem mimořádný život, tudíž musím natočit mimořádný film. Byla to také určité preventivní rozhodnutí, protože spousta lidí se o mně snažila natočit filmy. Většinou misogynní muži. Tak jsem jim strčila nohu do dveří a řekla: ‚Nikdo kromě mě nebude vyprávět můj příběh.´“

Slavná zpěvačka tak na filmu pracuje spolu s producentkou Amy Pascal, která například dohlížela na tvorbu všech MCU Spider-Manů s Tomem Hollandem. 

A kdo vlastně Madonnu v připravovaném filmu ztvární? Inu, v průběhu času se objevilo asi tucet kandidátek, mezi ně patřily například Florence Pugh, Alexa Demie, Odessa Young a zpěvačka Bebe Rexha. Nakonec se ale filmovou popovou hvězdou stane Julia Garner, která se obzvlášť proslavila za působení v seriálu Ozark z roku 2017. Za ten byla navíc před rokem nominována na Zlatý glób v kategorii Nejlepší herečka ve vedlejší roli v seriálu nebo TV filmu. Dále se mladá herečka objevila ve filmech jako Charlieho malá tajemství, Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil a Asistentka.

Snímek zatím nemá žádný oficiální název, ale už víme, kdo zpracuje scénář. O ten se stará oscarová Diablo Cody, která v roce 2008 vyhrála cenu Akademie za původní scénář k povedenému komediálnímu dramatu Juno z roku 2007. Jelikož je film v poměrně brzkých fázích přípravy, tak samozřejmě ještě nevíme, kdy přesně bychom se ho mohli dočkat.