Posledního pořádného traileru na mládeži nepřístupnou marvelovku Lovec Kraven od studia Sony, ve které si titulního antihrdinu zahrál Aaron Taylor-Johnson (Kaskadér), jsme se dočkali před více než rokem, přesněji loni v červnu. Nyní zde máme další plnohodnotnou upoutávku, kterou si můžete pustit výše.

Jak se dalo čekat, nový trailer opět Kravena představí jako smrtícího drsňáka, který se s ničím párat nebude. A jelikož půjde o ,,eRkovou“ komiksovou podívanou, o krev a násilí samozřejmě nebude nouze. Hlavním hrdinou se tak stane Sergej Kravinoff, potomek ruských emigrantů, který bude později vystupovat pod jménem Lovec Kraven. V chystaném filmu na něj čeká úkol, během kterého dokáže, že se skutečně jedná o toho největšího lovce na světě.

V nejnovějším traileru se také mihne Aleksei Sytsevich alias The Rhino (Alessandro Nivola), známý Spider-Manův nepřítel z komiksů, který bude ve filmu zřejmě i jedním z úhlavních protivníků Kravena. Nechybí ani Russell Crowe, který ztvární Kravenova otce Nikolaje. 

Nutno dodat, že Lovec Kraven musel podstoupit řadu přetáček, aby se mohly více vypilovat postavy a upevnit samotný děj. Představitelé studia Sony jsou každopádně s výsledkem přetáček podle všeho velice spokojeni, v rámci toho už začali s režisérem J.C. Chandorem pracovat na novém filmu, jenž si má brát inspiraci z úspěšného seriálu Boj o moc (2018).

Madam Web se studiu každopádně vůbec nepovedla, tak uvidíme, jak si povede na této frontě. Z traileru to na žádnou dechberoucí podívanou nevypadá, ale pokud máte rádi nenáročné akčňáky, kde to hlavní hrdina brutálně a se stylem natře všem padouchům, možná se máte nač těšit. 

Režisér J.C. Chandor je například zodpovědný za snímky jako Den před krizí (2011), Vše je ztraceno (2013) a Trojí hranice (2019). Scénář zpracovali Richard Wenk, Matt Holloway a Art Marcum.

Dále se ve snímku objeví herci jako Ariana DeBose, Fred Hechinger, Christopher Abbott a Levi Miller.

Do našich kin snímek dorazí 12. 12. 2024.