Studio A24 se na začátku jara roku 2024 pochlubí se svým novým romantickým thrillerem jménem Love Lies Bleeding, ve kterém se v hlavních rolích objeví Kristen Stewart a Katy O'Brian. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z hlavních postav se stává mladá žena jménem Lou (Stewart), která pracuje v posilovně. Jednoho dne se ale zakouká do Jackie (O’Brian), ambiciózní kulturistky, která je na cestě do Las Vegas, aby si splnila svůj soutěžní sen. Kvůli jejich lásce se ale obě dvě brzy zapletou do sítí zločinecké rodiny Lou. Jmenovitě bude představovat problém nejenom Louin otec, ale i muž, který pracuje na jeho střelnici. A jak je z traileru zřejmé, vzduchem budou brzy lítat kulky. A to nejenom do neživých cílů. 

O scénář a režii se postarala britská filmařka Rose Glass, která stojí za snímkem Svatá Maud (2019). Dále na scénáři pracovala také Weronika Tofilska (Jeho temné esence).

Ve snímku také uvidíme herce jako Ed Harris, Jena Malone, Dave Franco, Anna Baryshnikov, Keith Jardine, Catherine Haun, David DeLao a Jerry G. Angelo.

Snímek se v amerických kinech objeví 8. 3. 2024, o premiéře u nás zatím informace nemáme.