Už tento pátek 14.5. dorazí na streamovací službu Netflix ve své druhé řadě animovaná antologie Love Death + Robots. První řada se těšila velké popularitě a některé z osmnácti animovaných epizod se dočkaly i šesti nominací na ceny Emmy. Pět z těchto nominací se posléze změnily na celkovou výhru a odnesly si ceněný primát Emmy.

Autoři v čele s producentskou trojicí Tim Miller, David Fincher a novou akvizicí Jennifer Yuh (Kung – Fu Panda 2-3) nás na brzké pokračování lákají zbrusu novým trailerem a musíme uznat, že trailer samotný je naprosto fantastický. 

Skvělý střih nás provede ukázkou napříč všemi osmy díly, které nás čekají. Pro mnohé je konečná číslovka trochu smutnou záležitostí, ale my doufáme, že je to díky upřednostněné kvalitě nad kvantitou, protože buďme upřímní, i když je první řada fantastickou záležitostí, tak se jí hluchá místa úplně nevyhnula. Od kratší řady tudíž očekáváme nářez od první vteřiny do té poslední.

V těch málo sekvencích, které můžeme vidět, je jedna věc zcela očividná. Diverzita jednotlivých filmečků bude obrovská, a to jak po stránce příběhové, tak po té animované. Každý díl by tak měl být opět oázou pro kreativní duše a můžeme očekávat jak pořádnou dávku roztomilosti díky epizodě s malým psíkem, tak brutální krvavou jízdu plnou násilí a ocelových rukou procházejících lidskými těly. 

Je rozhodně na co se těšit a my se v redakci nemůžeme dočkat pátečního dne, kdy všechny epizody budou konečně dostupné. A pro ty, kterým přijde počet osmi epizod nedostatečný, tak nezoufejte, třetí řada by totiž měla dorazit zkraje roku 2022 a měla by mít opět osm epizod.