Studio Lionsgate, které nedávno čelilo pořádnému maléru kvůli traileru k Megalopolis, nám za necelý měsíc nadělí nový akční thriller jménem Long Gone Heroes, v němž uvidíme známé herecké tváře jako Josh Hutcherson (Pět nocí u Freddyho), Andy Garcia (Dannyho parťáci) a Frank Grillo (Creature Commandos). První upoutávku si můžete pustit výše.

Jednou z hlavních postav se stává Gunner (Grillo), člen speciálních jednotek, který se vzdal své země, víry a dokonce i naděje. Je ale nucen vrátit se na bojiště, aby zachránil svou neteř reportérku, která je držena v Jižní Americe. Jak se však boj přiostřuje, Gunner a jeho tým zjistí, že její zmizení je součástí nelegální soukromé operace, která nešla úplně podle plánu.

Vypadá to na vcelku tuctový akční thriller, který láká především na přítomnost známých herců, ale jako nenáročná podívaná s přáteli u piva by to mohlo být fajn. 

O scénář a režii se postaral John Swab, který stojí za filmovými tituly jako Cena závislosti (2021) nebo Candy Land (2022). Spolu s ním na scénáři pracoval Santiago Manes Moreno.

Dále se ve snímku objeví herci jako Beau Knapp, Wendy Moniz, Eden Brolin, Melissa Leo, Mekhi Phifer, Juan Pablo Raba, George Carroll, Sam Quartin, Clara Lope a další.

Snímek bude uveden na VOD 20. 9. 2024.