Ano, Liam Neeson si zahraje v dalším akčním thrilleru. Ovšem tentokrát by to mohla být podívaná, která bude stát za to, protože se o ni stará známý a oceňovaný režisér z Norska.

Tím je Hans Petter Moland, který se svými filmy zabodoval hned na několika filmových festivalech, včetně toho našeho v Karlových Varech. Je tak například zodpovědný za snímky jako Boj sněžného pluhu s mafií, Vzkaz v láhvi a Mrazivá pomsta, ve kterém si Neeson zahrál hlavní roli také.

Znovu tak budou spolupracovat v režisérově chystaném filmu jménem Thug, ke kterému se nedávno upsal také slavný představitel Hellboye Ron Perlman. Zatím však není známo, koho přesně by měl ve snímku ztvárnit. 

Neeson by si ve snímku měl každopádně zahrát jakéhosi stárnoucího gangstera z Bostonu, který se znovu snaží obnovit vztahy se svou rodinou. Ale však to znáte. Rodina je věčná. A to i ta mafiánská. Neesonova postava se tak patrně bude muset postavit svým starým parťákům a napravit chyby, kterých se dopustil v minulosti. Pokud bychom si měli tipnout, tak Perlman bude patrně zastávat úlohu hlavního padoucha, ale necháme se překvapit.

Scénář si vzal na starost Tony Gayton, který je jedním z tvůrců a hlavních scenáristů seriálu Hell on Wheels z roku 2011.

Ve filmu si má taktéž mají zahrát Yolonda Ross a Daniel Diemer, ovšem o jejich rolích zatím také nic pořádného nevíme. 

Na snímek dohlížejí produkční společnosti Sculptor Media and Electromagnetic Production, přičemž další informace o filmu k nám dorazí až poté, co vstoupí do pokročilejší fáze produkce.

Mezi další výkonné producenty také patří Mark Kimsey, James Masciello, Matt Sidari a Mitchell Zhang. Zatím ovšem není známo, kdy přesně bychom se mohli snímku dočkat.