Eva Longoria, kterou budou mnozí znát především ze seriálu Zoufalé manželky (2004), se stane jednou z hlavních hvězd chystané seriálové komedie jménem Land of Women, jež bude na službě Apple TV+ uvedena na konci měsíce. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Herečka si zahraje hrdinku jménem Gala, jejíž život v New Yorku se obrátí naruby poté, co se její manžel zaplete do pěkně závažných finančních problémů. Vlastně natolik závažných, že mu půjde o život. Když pak manžel zmizí neznámo kam a nechá po sobě patnáctimilionový dluh, Gala bude muset uprchnout se svou stárnoucí matkou (Carmen Maura) a dospívající dcerou (Victoria Bazúa) pryč z New Yorku, aby unikly nebezpečným zločincům.

Všechny tři ženy se posléze ukryjí v půvabném vinařském městečku v severním Španělsku, odkud Galina matka před 50 lety uprchla a slíbila, že už se sem nikdy nevrátí. Zde tak začínají nový život, nicméně drby se ve městečku šíří bleskovou rychlostí. A následně odhalí jejich největší rodinná tajemství. 

Seriál bude vycházet z knihy La tierra de las mujeres z roku 2014, kterou napsala Sandra Barneda. Showrunnery seriálu jsou Ramón Campos a Gema R. Neira, kteří společně vdechli život například i španělské sérii Holky na drátě (2017). O režii jednotlivých epizod se postarali Carlos Sedes a Jacobo Martínez.

Dále hrají Santiago Cabrera, Jim Kitson, Layna Sheppard, Vianessa Castaños, Gary Anthony Stennette, Lolo Herrero, Craig Stevenson, Colin Morgan a další.

Na službě Apple TV+ od 26. 6. 2024.