Připravte se na poněkud netradiční upírský příběh. Studia Shout!, Scream Factory a The Yellow Affair nám přednedávnem nadělily trailer na znepokojivý komorní horůrek, který ponese název Rose: A Love Story. Film již premiéroval na filmovém festivale v Londýně, odkud si odnášel především pozitivní reakce. Snímek bude vyprávět o Samovi (Matt Stokoe) a Rose (Sophie Rundle), ti tvoří mladý manželský pár, který žije poklidným životem v chatě hluboko v lesích. Pár však má naprosto pochopitelný důvod, proč se rozhodl žít tak daleko od civilizace. Rose totiž trpí velice jedinečnou chorobou, ze které přebíhá mráz po zádech. 

Kvůli podivné chorobě začne Rose lačnit po krvi a syrovém mase, což se stane jedinou „potravou“, kterou je ochotná do sebe dostat. A jelikož Sam věděl, že ostatní lidé by ji s takovýmto stavem jen těžko přijali, rozhodl se ji vzít na odloučené místo, kde se o Rose stará. A zdá se, že by tento nezvyklý láskyplný vztah mohl nakonec dobře fungovat. Jednoho dne ale Sam v lesích nalezne neznámou mladou ženu, kterou se následně rozhodne vzít s sebou do chaty. Navíc bude muset na pár dní z chaty odejít, tudíž Rose bude zcela nehlídaná. A její hlad poroste. Podle traileru se ale navíc zdá, že její záliba v krvi a syrovém mase upoutá pozornost ještě něčeho jiného. 

Bude se jednat o celovečerní režisérský debut filmařky Jennifer Sheridan, která původně působila jako střihačka. O scénář se postaral herec Matt Stokoe, který se například objevil v seriálech jako Černé zrcadlo, Misfits a Tři mušketýři. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Olive Gray, Nathan McMullen a Boadicea Ricketts. Premiéra je stanovená na 8. 2. 2022.