Sympatická krasavice Samara Weaving, která je jen tak mimochodem neteří Huga Weavinga, si zahraje jednu z hlavních rolí v připravovaném hororovém snímku jménem Azrael. Film nedávno ukončil svou hlavní část produkce, tudíž bychom se v nejbližší době mohli dočkat nějakého toho oficiálního traileru. Zatím se ale tvůrci pochlubili první fotkou, na které má zmíněná herečka tvář od krve. To pro ni ostatně není nic nového, podobně vypadala i v zábavném komediálním thrilleru Krvavá nevěsta, která je momentálně jejím asi nejznámějším filmem.

A na co přesně se vlastně můžeme těšit? Detailní informace o ději ještě stále nejsou k dispozici, ale něco už přece jenom víme. Příběh by měl být zasazený ve světě, kde jsou již všichni němí. Hlavní hrdinou se tak stává mladá žena jménem Azrael (Weaving), kterou se chystala zabít jakási nebezpečná ženská komunita. 

Její členky chtěly Azrael obětovat, aby si získaly přízeň jakéhosi prastarého zla, které se skrývá v temnotě divočiny. Mladá žena se tak pokusí komunitě uniknout, ale zdá se, že zas tak jednoduché to nebude. Čekat bychom měli každopádně řádně temnou hororovou podívanou, která by měla být okořeněná nějakou tou akcí a možná i prvky nadpřirozena. A ano, také nám to stále více a více připomíná výše zmíněnou Krvavou nevěstu.

Snímek natočil filmař E. L. Katz, který svůj režijní debut zaznamenal se vcelku povedenou podívanou jménem Cheap Thrills z roku 2013. Taktéž si zrežíroval jednu epizodu z druhé řady (Záhadné sídlo Bly) seriálu The Haunting.

O scénář se zas postaral Simon Barrett, který má už s hororovým žánrem řadu zkušeností. Napsal totiž scénáře k titulům jako Hněv duší (2004), You're Next (2011) a Blair Witch: 20 let poté (2016). 

Jelikož se už snímek nějakou dobu nachází v postprodukci, v blízké době bychom se mohli dozvědět, kdy přesně k nám vlastně dorazí. Stejně jsme zvědaví i na onen první trailer, který by nám mohl poodhalit, v jakém duchu se vlastně snímek ponese.

Dále se ve filmu mají objevit herci jako Vic Carmen Sonne, Rea Lest, Katariina Unt, Karen Bengo a Johhan Rosenberg.