Máte rádi country? A ještě s nějakou tou krví a napětím? Tak to si určitě nenechte ujít nadcházející thriller jménem Torn Hearts, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na dvě mladé kamarádky, ze kterých se pomalými kroky stávají čím dál populárnější country hvězdy. Jejich život je tak stále pohodovější. Ovšem pořád touží nahrát to jedno opravdu vynikající album, které jim ve světě hudby zajistí onen skutečný průlom. Obě kamarádky ale možná našly způsob, jak toho úspěšně docílit. Musí vyrazit do sídla legendární zpěvačky Harper Dutch (Katey Sagal), která je už dlouho idolem obou hrdinek. Jakmile ale do vzdáleného domu slavné hudebnice konečně dorazí, věci půjdou od desíti k pěti. 

Zprvu se zdá, že charismatická Harper skutečně bude ochotná oběma hudebnicím pomoci, přičemž nebude mít problém jim při nahrávání alba poradit. Brzy ale odhalí, že jejich vzdor má možná zcela jiné a hrůzné motivy. Obě hrdinky se tak následně zapletou do zvrácené hry, ve které je čeká mnoho jak fyzického, tak i mentálního utrpení. Co když je to všechno ale jenom pouhý test, který má ověřit, zda jsou obě hrdinky skutečně odhodlané stát se novými legendami country hudby? Nebo je snad Harper Dutch opravdu sadistickou vraždící psychopatkou, která možná dokonce zabila svou tehdejší hudební parťačku? To se holt budeme muset nechat překvapit.

O režii se postarala herečka Brea Grant, která v roce 2020 představila světu svůj komediální horor 12 Hour Shift. Scénář zas zpracovala Rachel Koller Croft. V hlavních rolích se představí herečky Abby Quinn a Alexxis Lemire.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 5. 2022.