Streamovací platforma Hulu letos svým divákům nadělila vánoční dárek s menším předstihem. Nedávno na svých stránkách totiž uvedla oficiální trailer očekávané romantické komedie Happiest Season, ve které se hlavní role dělí mezi dvě známé herečky, jimiž jsou Kristen Stewart a Mackenzie Davis.

Americký snímek z dílny studia TriStar Pictures otevře téma homosexuality a coming outu. Hlavní hrdinky spolu žijí ve městě, kde mají ideální podmínky k tomu, aby mohl jejich vztah vzkvétat. V okamžiku, kdy se Abby (Stewart) rozhodne požádat svou přítelkyni Harper (Davis) o ruku, nastane nejvyšší čas, aby poznala ty, kteří stojí za zrodem její životní lásky. Konzervativní venkov, odkud Harper pochází, si pro ni ve svátečním hábitu však přichystá nemilé překvapení. 

Přečtěte si také: Remake komedie Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela představuje plnohodnotný trailer

Abby je do domu rodičů své přítelkyně uvedena jako kamarádka a sirotek v jedné osobě. Harper se totiž na domácí půdě zatím nestihla pochlubit s tím, že to má v jistých směrech zkrátka nastaveno trochu jinak. Komické improvizace a spontánní vymýšlení výmluv se stane denní rutinou, která postaví nejen lesbický pár před otázku, zda se jejich Vánoce opravdu nesou v rodinném kruhu plném lásky a vzájemné důvěry.

Romantická komedie Happiest Season, kterou natočila americká režisérka Clea DuVall, se divákům představí již 25. listopadu 2020, a to výhradně na platformě Hulu. Ve vedlejších rolích se objeví například Dan Levy nebo Alison Brie.