Už za necelý měsíc bude v kinech premiérovat čtvrtý díl slavné akční série The Expendables, který u nás vyjde po názvem Expend4bles: Postr4datelní. Studio Lionsgate se proto pochlubilo zbrusu novou upoutávkou, na kterou se můžete podívat výše.

Trailer především slouží jako jakési ujištění, že snímek skutečně bude mít R rating, tedy že bude mládeži nepřístupný. Těšit se proto můžeme na krvavou a řádně násilnou akci, kterou budou evidentně doplňovat i nějaké ty postelové radovánky. A to patrně mezi Lee Christmasem (Jason Statham) a Ginou, novou postavu, kterou si zahraje Megan Fox. Zde se hodí připomenout, že díl předešlý, tedy Expendables: Postradatelní 3 (2014), měl rating PG-13, aby byl přístupnější širšímu publiku. Ve čtyřce ale věci opět pořádně zdrsní. 

O samotném ději nám toho trailer nic moc nového neřekne, především se jedná o přehlídku akčních sekvencí, které ovšem občas vypadají z hlediska vizuálních efektů krapet divně, ale ještě uvidíme, jak budou vypadat v samotném filmu.

Naši staří a noví hrdinové budou každopádně muset čelit další hrozbě. CIA agent Marsh (Andy Garcia) odhalí, že teroristická skupina napadla nákladní loď, na níž se nachází jaderné zbraně. A pokud je zloduši odpálí, svět bude muset čelit třetí světové válce. Barneyho Rosse (Sylvester Stallone) v roli vůdce tentokrát nahradí Lee Christmas, který by se měl stát hlavním hrdinou příběhu. 

Dále se ve filmu ukážou postavy jako Toll Road (Randy Couture), Easy Day (50 Cent), Decha (Tony Jaa), Gunner Jensen (Dolph Lundgren) a Rahmat (Iko Uwais), který by měl zastávat úlohu hlavního záporáka.

O režii čtvrtých The Expendables se postaral Scott Waugh (Need for Speed), scénář zas vznikl z pera Spensera Cohena (Moonfall).

Ve snímku se dále dočkáme herců jako Jacob Scipio, Levy Tran, Caroline Wilde, Nicole Andrews, Sheila Shah, Lucy Newman-Williams, Mike Möller a Cokey Falkow.

V našich kinech by měl snímek nakonec premiérovat již 21. 9. 2023