V půlce července/júla tohoto roku jsme vás informovali o zajímavém nízkorozpočtovém komiksovém projektu Bronwyn - The Further Adventures od australského komiksového scénáristy a ilustrátora Isaaca George, který v době psaní článku procházel kickstarterovou kampaní. A už teď můžeme říct, že se kampaň podařila a první číslo grafického románu o keltské válečnici Bronwyn se dostal ke svým backerům.

A jelikož je vytváření komiksů autorova velká vášeň a v této komiksové sérii vidí velký potenciál, tak se keltská série Bronwyn - The Further Adventures nejspíše dočká druhého čísla. Slovo nejspíš je použito z jednoho prostého důvodu, protože Isaac George bude muset opět úspěšně projít další kickstarterovou kampaní, kterou založil před třemi dny.

V minulém čísle se Bronwyn musela utkat s bájnou Kelpií. Co na ni ale čeká tentokrát? Druhé číslo bude obsahovat dva samostatné příběhy. V prvním bude naše válečnice vyšetřovat divoké útoky na keltské solné doly v Hallstattu. Druhý příběh bude crossoverem s komiksovou sérií The Wrath Of The Cursed od Matta Kymea, kde by se měli hlavní hrdinové obou sérií setkat.

Jak již bylo řečeno, Bronwyn - The Further Adventures je takovou tou malou komiksovou sérií, která se musí prát o každého čtenáře. Průběh kampaně však vypadá mnohem lépe, než u prvního sešitu, protože během tří dnů přispělo devět backerů s celkovou částkou 376 dolarů z požadovaných 708 dolarů.

Pokud byste o 28stránkový sešit s černobílými i barevnými stránkami měli zájem, můžete ho mít ve třech variantách, které se liší jen cover artem (ukázky nejsou k dispozici). Za každou z nich zaplatíte krásných 8 amerických dolarů. Dražší úrovně odměn navíc obsahují například odznáčky, sběratelské kartičky nebo nákresy.

Kampaň potrvá ještě dalších 57 dnů, takže máte spoustu času se rozmyslet, jestli si Bronwyn - The Further Adventures Part 2 pořídíte. Bližší informace o komiksu, tvůrci a jednotlivých odměnách naleznete na stránce kampaně na Kickstarteru.