Už zítra bude na Apple TV+ premiérovat zbrusu nový komediální seriál jménem Terapie pravdou, v němž se v jedné z hlavních rolí objeví i Harrison Ford. Nedávno jsme se proto dočkali nového plnohodnotného traileru, na který se můžete podívat výše.

Jak už nějakou dobu víme, děj se zaměří na truchlícího psychoterapeuta jménem Jimmy (Jason Segel), který momentálně prožívá jedno z nejhorších období svého života, což se samozřejmě podepisuje i na jeho práci. Jednoho dne se ale rozhodne udělat setsakramentsky odvážnou věc. A to říkám svým klientům úplnou pravdu o tom, co si o nich ve skutečnosti myslí. K jeho velkému překvapení začne tato metoda fungovat až příliš dobře, přičemž Jimmy začne měnit životy nejen svých klientů, ale i svůj vlastní. Prášky na depresi tak už nejsou třeba, protože Jimmy se se ztrátou své ženy začne mnohem lépe vyrovnávat. 

V příběhu ale bude hrát zásadní roli také Harrison Ford, který zde ztvární doktora Phila Rhodese, Jimmyho staršího kolegu, který je zároveň velice úspěšným psychiatrem.

Ani on to však momentálně nemá úplně lehké, protože zrovna nedávno mu byla diagnostikována Parkinsonova choroba, přičemž zároveň se i potýká s určitými trably s rodinou a falešnými přátelskými vztahy. Jeho zhoršující se zdravotní stav tomu samozřejmě rozhodně nepomáhá. A i přestože spolu mají tito dva kolegové občas určité rozepře, Jimmyho nová metoda by možná mohla pomoci i nabručenému Philovi.

Tvůrci a hlavními scenáristy jsou Bill Lawrence, Brett Goldstein a sám hlavní představitel Jason Segel. O režii určitých epizod se postaral James Ponsoldt.

Dále se tak můžeme těšit na herce jako Christa Miller, Jessica Williams, Michael Urie, Tilky Jones a Luke Tennie.

Oficiální premiéra na Apple TV+ je stanovená na 27. 1. 2023.