Natočit v dnešní době kvalitní a v jistém ohledu originální found footage horor už je rozhodně výzva. A přesně o něco takového se pokusili tvůrci nadcházejícího snímku Mean Spirited, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh by se měl zaměřit na dvojici mladých mužů jménem Bryce (Jeff Ryan) a Andrew (Will Madden). Oba kdysi bývávali opravdu dobrými kamarády, nicméně poté došlo k jakési hádce, která všechno změnila. Není přesně známo, proč se vlastně mezi sebou pohádali, ovšem následek byl ten, že zpřetrhali téměř všechny vazby a šli si svou vlastní cestou. A jak čas plynul, Andrew se vydal na cestu vloggera, nicméně Bryce měl mnohem větší štěstí. Stala se z něho totiž velká celebrita, která se vyloženě topí v prašulích. Andrew se proto jednoho dne rozhodne, že svého bývalého kamaráda navštíví v jeho velkolepém sídle.

Spolu s ním se na cestu vydá ještě několik dalších přátel, přičemž se zdá, že Bryce je ve svém sídle přivítal s otevřenou náručí. V Brycově sídle by tak měli trávit čas až tři dny, nicméně nikdo z návštěvníků ještě netuší, že žádné pohodové lážo plážo je rozhodně nečeká. Bryce se totiž začne chovat divně, což možná u celebrity není příliš překvapivé, ale u něho se zdá, že to překračuje hranici šílenství.

Co se přesně s Brycem stalo? Opravu mu zcela přeskočilo? Nebo za tím stojí nějaká zlá démonická entita, která je pravým vlastníkem onoho přepychového domu? Toť otázka za všechny prachy. 

O scénář a režii se postaral sám Bryceův představitel Jeff Ryan, který má za sebou krátké snímky Mass Hysteria a YouthMin. Spolu s ním na scénáři pracoval také Joe Adams.

Dále si ve filmu zahrají herci jako Michelle Veintimilla, Neville Archambault, Daniel Rashid a Owen Williams.

Snímek by měl premiérovat 7. 2. 2023.