Tak to vypadá, že šuškanda o tom, kdo se v chystaném MCU rebootu Fantastické čtyřky stane novou Sue Storm, bude zahrnovat snad každou mladou hollywoodskou blondýnu. Insider Daniel Richtman skrze server The Direct totiž přišel se zvěstmi o tom, že hvězdě Margot Robbie byla role zneviditelňující se superhrdinky nabídnuta, přičemž momentálně by o ní měla jednat. Opět je to ale jedna z dalších zvěstí kolem obsazení, kterých tu bylo hned několik.

Další čerstvou možností se stala také herečka Kristen Bell, která se může chlubit nominací na Zlatý glób za seriál Dobré místo. (2016). S těmito zvěstmi přišel před několika dny také Richtman, přičemž upozornil na zajímavý postřeh.

Jak jsme skoro před dvěma týdny psali, ve hře o roli byly podle všeho čtyři herečky. Jednou z nich byla také slavná Mila Kunis, ovšem ta nějakou dobu poté prohlásila, že ve Fantastické čtyřce nebude. Údajně už ale ví, kdo se v ní objeví. A Richtman tak poznamenal, že Kunis je s Kristen Bell velkou kamarádkou. Je tedy možné, že role připadne právě jí? 

Odpovědi se snad dočkáme již brzy. Je ale možné, že Marvel bude chtít místo dvaačtyřicetileté Kristen Bell spíše o něco mladší herečku. O deset let mladší Margot Robbie je momentálně jednou z největších hvězd Hollywoodu, jejíž přítomnost bude pro každý film velkým lákadlem.

Mezi další herečky, které kolem role v poslední době kroužily, patří také Vanessa Kirby (Mission: Impossible – Fallout), Allison Williams (Uteč, M3GAN) a Jodie Comer (Na mušce, Poslední souboj). Snad nás tudíž nebude Marvel už příliš dlouho napínat a veškeré odpovědi o obsazení nám nadělí již v následujících týdnech.

Co se týče zbytku Fantastické čtyřky, tak se zdá, že jejího vůdce, kterým je Reed Richards alias Mr. Fantastic, si nakonec zahraje Adam Driver.

Další zvěsti také naznačují, že v chystaném filmu by se mohl objevit Terrax, marvelovský padouch a diktátor města Lanlak na planetě Birj, jehož pánem je prastarý požírač světů Galactus. Je snad možné, že právě on se stane hlavním záporákem filmu? To se holt necháme překvapit. 

O režii chystané Fantastické čtyřky se postará Matt Shakman, jeden z tvůrců marvelovského seriálu WandaVision (2021).

Scénář zpracuje Josh Friedman, jenž nahradil scenáristy Jeffa Kaplana a Iana Springera.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 2. 2025.